Post by ecmizagathaa on Mar 6, 2022 9:13:23 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Evil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Evil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بالا بردن تجربه ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Evil 2022 version ▞▞▞
عقب می ماند و صفحه نمایش من را فریز می کند. برنامه نیاز به تعمیر فوری دارد. قبلا عالی بود! به زودی نصبش میکنم
3 ستاره :-)
وحشتناک است من حتی نمی توانم وارد شوم من ترک کردم
حوصله سر بر
من قبلا این بازی را دوست داشتم و می خواستم بعد از دانلود آن را دانلود کنم، حتی اجازه نمی دهد بازی را شروع کنم،
بازی ساده و آسان. کمک می کند تا زمانی که در جایی گیر کرده ام سپری شود و برادرزاده هایم را مشغول نگه می دارد. لول
من نسخه قبلی را دوست دارم اسلحه های زیادی در آنجا وجود دارد، اما در به روز رسانی 1.20 برخی از اسلحه ها حذف می شوند، اگر اسلحه هایی که حذف کرده اید برگردند، 5 ستاره می دهم.
پر از تبلیغات مزاحم
این بازی باحال است اما در وسط بازی خاموش می شود!
Zombie Evil Arcade mgdf
ساعتها را صرف بازی و ارتقاء سلاحها کرد و اکنون بازی پس از Eygpt منجمد شده است. لطفا اصلاح کنید چون من عاشق بازی کردن هستم.
خوبه ولی جمع کردن پول سخته
مدام خراب می شود
آن را بررسی کنید!! من خیلی خوش شانس هستم که جکپات مگا در الماس دارم.. من 999 الماس دارم... من خیلی خوش شانس هستم.. نرخم را تغییر دادم چون هیچ تفنگ طلایی در بازی ام ندارم .. می تونی درستش کنی..
عالی هست ولی چرا اول را اون خونه سبزه اولیش قسمت 1 و 2 باز میشه ولی 3 قفل است اگه کسی میدونه بگه ممنون
برنامه خوبییع ولی یه بدی داره که اسلحه میخری وبا اسلحه شلیک میکنی هر تیر که شلیک میکنی ازت سکه کم میکنه مسخره هست واقعا
این همه زامبی دکتر چیه من سلامتم رو به 360 ارتقا دادم و بعد از تموم کردن موج 1 که پر از زامبی دکترها شده هنوز نمیتونم سطح رو ببرم و موج آخر چیه چه زامبی های دکترای دیگه ای منو عصبانی میکنه
Zombie Evil Arcade mgdf
آن را دوست دارم اما زامبی های آنها بسیار زیاد است! مخصوصا چاق ها
بازی در عرض یک دقیقه از کار می افتد
عالیه همه میتونن بازی کنن تفنگ هاشم عالیه
همه آنها را زامبی بکشید
پیشرفت در این بازی خیلی سخت است
بهترین زنبی بازی دنیاست خیلی باحاله نسبش کن همین الان
خوب
عالییییییییی
به نقشه های بیشتری نیاز دارید، این یک بازی عالی است تا زمانی که به نقشه های بعدی نیاز داشته باشید.انتظار و انتظار
بازی پس از بارگذاری همچنان خراب می شود. لطفا اصلاح کنید
بازی کردن آسان است.
بازیش حرف نداره اصلا خاطرهی خوبی باهاش دارم از بچگیهم بازیش میکردم
اسلحه ها هزینه زیادی برای ارتقا دارند
سوسو
خیلی عالی نصبش کنید
Zombie Evil Arcade mgdf
کاری بکنید !!! استفاده از بازی برای کار. پس از به روز رسانی اندروید، به محض شروع به کار در چندین گوشی از کار می افتد...
به نظر نمی رسد که با Blue Studio 5.5 سازگار باشد. این سومین بازی از FT هست که دانلود کردم همین مشکلات!
یادم می آید که در کودکی این بازی را بازی می کردم و فقط می خواستم حس نوستالژی داشته باشم
Zombie Evil Arcade mgdf
مصر را تمام کنید اما نقشهها میگویند نسخه بعدی باز است... چگونه به قاره سوم برویم؟
FFVII The First Soldier Action ebdv
واقعا عالیه
خیلی مرا از بازی بیرون انداخت و میگوید زامبیها متوقف شدهاند
من قبلا این بازی را دوست داشتم، روی تبلت ترانسفورماتور قدیمی ایسوس کار میکردم، اما اکنون فقط در نوت 7 و تب 4 گلکسی من خراب میشود.
بنابراین ..... بازی های FT .... من گوشی دیگرم را گم کردم، درست است! من تازه برنامه رو نصب کردم با حساب گوگل خود وارد شدم. من تاریخ بهروز و آخرین سطحی که در آن بودم را ندارم. شما میتوانید با تمام جواهرات و طلاهایی که از سال 2013 جمعآوری کردهام تأیید کنید. ممنون