Post by ecmizagathaa on Mar 6, 2022 9:04:20 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dog Cafe Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dog Cafe Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Dog Cafe Tycoon 2022 version ▞▞▞
Dėl didelių valdymo atnaujinimų išlaidų, norėdami tobulėti, turite žiūrėti skelbimus. Norėjau žaisti žaidimą, o ne žiūrėti reklamas 30min, kad žaisčiau 5min.
Dog Cafe Tycoon Simulacije fyc
Jis mielas, nešvarus, nevėluojantis. Tačiau yra oro balionas, kuris plaukia pro šalį ir siūlo pinigus mainais už vaizdo įrašą. Tas dalykas man trukdo taip dažnai, kad tai apsunkina. Jau nekalbant apie tai, kad labai sunku automatizuoti skyrius, nes niekada neturite galimybės gauti daugiau vadybininkų ar pinigų joms atnaujinti. Taigi, mano nuomone, tai gerai sukurtas žaidimas su klaidinga sistema. Greitai pasidaro nuobodu, kai nieko negali sau leisti.
Kodėl trini atsiliepimus??? Mano paskutinė apžvalga buvo apie priverstinius skelbimus. Tada mano apžvalga dingo. Kiti žmonės sakė, kad jūs taip pat ištrynėte jų apžvalgą. Labai neprofesionalu.
Mylėk šunų personažus. Žavingas ir paprastas žaidimas. Puiki grafika.
Žaidimas yra standartinis magnatų žaidimui, tačiau jį vargina anksti, greitai baigiasi sausainiai, kurių reikia norint atnaujinti savo šunis.Dėl to tai vargina, nes turite užduočių, kurias reikia naudoti, bet nėra nuoseklaus būdo jų pasiekti. Kiti magnatų žaidimai šiuo atžvilgiu yra daug geresni, ir man užtenka, kai noriu ištrinti žaidimą ir žaisti kitą.
Žaidime yra per daug skelbimų, dauguma jų yra „neprivalomi“, tačiau dėl to jie trukdo žaidimui ir yra būtini norint progresuoti tinkamu tempu. 25 USD jų atsikratyti yra per didelė kaina. Neįdiegti.
Tai miela ir smagu, bet oro balionai ne tik trukdo, bet ir spustelėjus juos, kad peržiūrėčiau vaizdo įrašą, telefonas paleidžiamas iš naujo
IŠJUNKITE JĄ SKREIDŽIAME „ATLAISVA“, JIE VISADA KLIEDA!
Puikus žaidimas, bet skelbimai per dideli
Taigi. Daug. Skelbimai.
Kiti žaidimai yra daug geresni kaip AFK gamybos linijos žaidimai. Tai leidžia sulėtinti neperkant žaidimo turinio. Net ir pirkdamas VIP, aš vis tiek progresuoju neįtikėtinai lėtai. Palyginti su jų žiurkėno ir katės kavinės žaidimais, šis nėra geras.
Per daug skelbimų ir skelbimų pašalinimas kainuoja 30 USD.
Šis žaidimas tikrai mielas! Aš ką tik pradėjau kaip prieš 5 minutes ir jau esu priklausomas. Tikrai rekomenduoju šį žaidimą kitiems. Daugelis mano šeimos įvairaus amžiaus žmonių mėgsta ir daug žaidžia šį žaidimą.
(labas (mėgstamiausias žaidėjas) tai aš. tu (žaidėjas 1997) spamtongamer1997 jaučiuosi gerai, kad žaidimas turi nematomų pajamų, nes mano [hipersaitų blokas] nebėra, bet nesijaudinkite, kad vis dar nusipirksite gerą prizą, bet (kodėl aš žinau kiek (kromerų) turiu) net aš padedu savo pipis, tai vis tiek išnyko iš niekur, aš išmokau žinoti, kaip (išspręsti) nematomų pajamų problemą) klausimas yra kaip man žinoti, kiek jų prieš tai dingo. kas nors atsitiks tik man ar kam nors?
Tiek daug skelbimų!
Bloga anglų kalba, mielas žaidimas.
Mielas žaidimas ir puikus priedas prie žaidimo Cat Cafe, kurį taip pat turiu. Jie abu tokie mieli ir nuostabūs žaisti. Nuostabi grafika ir funkcijos, kurioms, nepaisant jūsų amžiaus, patiks šis žaidimas.
2 diena man ir iki šiol buvo gera, atminkite, kad šis žaidimas yra panašus į tuos tipus, kurie iš naujo nustatomi išvalius dieną. Gali būti skaudu matyti, kad visi jūsų surinkti dalykai (žaidimo laikas) dingo po to, kai vieną dieną pasieksite
Nuolatiniai papildymai apačioje, dėl kurių neįmanoma spustelėti dalykų ekrano apačioje, yra nemalonūs ir visiškai išjungė mane nuo žaidimo.
Ne žaidimas reklamoje, tik labai panašus meno stilius, jei kas nors žino žaidimą iš skelbimo, praneškite man apie discord adresu Free Wifi#1560.
Pagaliau magnatų žaidimas ŠUNS TEMA! Ieškau žaidimo šunų tema, bet, deja, yra tik kačių tematikos žaidimas. Ir šis žaidimas man tikrai yra lobis! Man tai patinka!
Flying Hero Superhero Games Strategiya fhql
Sunku padaryti pažangą, nebent norite likti programoje visą dieną
sunkiai praeina kewi
Dog Cafe Tycoon Παιχνίδια προσομοίωσης khwd
Mielas ir atpalaiduojantis tuščiosios eigos kavos ruošimo žaidimas
Geriausias ir paprastas..tap..tap..žaidimai...
Tokie žaidimai yra tiesiog tokie savanaudiški. Viskas priklauso nuo skelbimų ir net jei jų nesiimsite, jie ateina paprastais veiksmais kas kelias minutes. Žaidimas nėra vertas vargo.
Tiesiog programa, skirta žiūrėti skelbimus. Nematau skelbimų žaidimuose, bet daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas skelbimus, nei žaisdamas žaidimą. Net ir tada, kai suteikiama galimybė praleisti skelbimą ir gauti mažesnę premiją, jis VISADA atlieka skelbimą. Tai labai erzina
Dog Cafe Tycoon Παιχνίδια προσομοίωσης khwd
Žaidimas yra toks įtraukiantis ir kūrybingas! Linksmi animaciniai šunys ir nuostabūs nuotykiai viename pastate. Kai pasirodo atsitiktinis skelbimas, išeinu, kad jį praleisčiau, vėl prisijungiu prie žaidimo ir iš naujo nustatau savo restoranus, pvz., sirupą, pieną ir kai kuriuos kitus stendus. DIENOS yra tos pačios, bet jei tai yra žaidimo dalis, mane kiekvieną kartą taip pyksta. Bet kokiu atveju visa kita yra labai smagu!
Mėgstu šiuos žaidimus, bet skelbimai niekada neveikia. Aš neprieštarauju žiūrėti skelbimus, bet man VIENINTELIS būdas gauti reklamos premijų yra sumokėti 30 USD, kad juos IŠJUNGTU
Nuo 1 dienos premijų dėžutė, kurią galite gauti žiūrėdami skelbimą, neveikia! Tiesiog sakoma, kad nėra skelbimų ir aš turiu neribotą duomenų kiekį! Jokio pasiteisinimo, kad jis neveikia ir taip apmaudu, kai kai kurios misijos prašo žiūrėti reklamą, o ji neveikia. Pašalinkite jį dabar. Daugiau galvos skausmo nei verta.
Tai smagu, bet reikia šiek tiek patobulinti. Dauguma „klaidų“ pranešimų vis dar yra azijietiška kalba, neišversti, todėl nežinau, ką jie reiškia. Sunkumo kreivė taip pat staiga tampa labai aukšta, todėl jūs tiesiog sėdite ir laukiate labai ilgai, kad pereitumėte į kitą lygį nuo 6 ar pan. Prieš tai viskas buvo geru tempu. Be to, per daug skelbimų. Atrodo, kad tai reklama, skirta daryti VIEŠKĄ.
Labai noriu mėgautis šiuo žaidimu. Tiesiog sunku tai padaryti Dėl nuolatinių skelbimų
Oho per daug skelbimų
Smagu, kol žiūrint tiek daug skelbimų, kad prasižengtumėte į priekį, nebegalite pakankamai greitai progresuoti žaidime. Įstrigo 8 dieną ir niekaip negalite gauti daugiau atnaujinimų, kad viskas vyktų toliau. Pavargau žiūrėti reklamas ir visą valandą daryti tą patį...
Per daug PRIVERTINŲ skelbimų. Pašalinta.
Daugeliui skelbimų kiekvienas paspaudimas yra reklama. Ištrinkite žaidimą kartu
mielas
Nuobodu
Ši programa yra labai miela ir linksma, tačiau priverstiniai skelbimai visiškai sugadina žaidimą. Pašalinta, nes nebegalima paleisti.
Kaip sakoma daugelyje kitų atsiliepimų. Kiti magnatų žaidimai su automatinėmis valdytojo kortelėmis tai daro daug geriau. Pažanga daroma lėtai, o sėkmė priklauso nuo to, ar gausite vadovo korteles, kurios pateikiamos tik dovanų dėžutėje, kurios atnaujinimas trunka valandas. Norėdami atnaujinti, jums taip pat reikia sausainių, kurie retai pasirodo. Praleisite daugiau laiko žiūrėdami reklamas apie monetas, kurios beveik neturi įtakos, ir įstrigsite laukdami dovanų dėžutės kortelei, nei iš tikrųjų žaisdami žaidimą.
Priverstiniai skelbimai nuolat erzina
Mielas žaidimas. Daug reklamų.
Tai labai mielas ir naudingas žaidimas, tačiau po 2 lygio papildymai tampa pernelyg juokingi
Daugiau laiko praleidau žiūrėdamas nekintamus skelbimus nei iš tikrųjų žaisdamas žaidimą. Taip pat kas 10 sekundžių plaukiojantis balionas užima 1/3 žaidimo ekrano ir prašo žiūrėti reklamą už pinigus. Šis žaidimas būtų toks mielas ir įdomus, jei jį būtų galima žaisti
Man patinka šis žaidimas!!!!!!!
Žaidimas būtų geras be kelių dalykų. Iš jo uždirbti pinigai yra visiškai siaubingi ir mane supykdo svarbiausia. Įvesdami "quests" galite pasirinkti premiją už skelbimo žiūrėjimą arba ne; Tačiau, jei to nepadarysite, vis tiek retkarčiais sulauksite skelbimo, kuris užtruks mažiausiai 5–10 sekundžių. Tada kiekvieną kartą „prestižuodamas“ susidursite su kitu. Pati ekonomika taip pat yra pagrįsta skelbimų žiūrėjimu arba mikrotransakcijomis, siekiant pažangos. Negaliu sutalpinti likusių.
Žaidimas tikrai mielas ir atpalaiduojantis. Tačiau apskritai „klaida“ tikrai nervina ir yra per daug skelbimų, kaip ir visur. Bet jis man vis tiek smagus ir mielas, rekomenduoju šį žaidimą atsipalaiduoti ir jei mėgstate mielus žaidimus ☺️🐾
Man labai patinka šis žaidimas iki šiol. Tačiau manau, kad tiek ilgai laukti nemokamos dovanų dėžutės ir besisukančių perkamų kortelių yra kiek per daug. Taip pat nustojau susidurti su Welsh Cookie Jar skelbimais, todėl daugelio užduočių neįmanoma atlikti, kad pereičiau į kitą etapą.
Man tai patinka, bet kartais užstringu