Post by ecmizagathaa on Mar 6, 2022 9:01:19 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Hra je výborná nemám námitky ale jsou i lepší
Dávám tomu 4 hvězdy protože se to opakuje a nejde vojákům dávat příkazy
Tajné kódy pro nejnovější verzi Grow Empire: Rome, nové hry od studia Games Station. Hacknutí nové strategické hry pro Android a IOS.
Tato hra je moje nejoblíbenější. Potom jsou levely těší a těší ale je to fajn.
Je to dobrá hra ale něco ji chybí
Super hra sekl jsem se do teď ráno,,,
Je to velmi základní, ale zábavná hra 3/5
Dobrý že to je cz od 16 levelu téměř nehratelny pomalý postup a vylepšení jednotek též takže 💩a poráží vás úplně jednotky nesmyslné 💩 dost mně to sklamalo takže uinstal
Hra je to slušná hra, ale mám pocit, že potřebuje více umf.
Je to hodně dobrá hra
Hra je skvělá a fantastická, miluji ji, ale potřebuje nekonečné peníze a drahokamy, ale miluji pájky a většina z nich jsou žoldáci. 👍 Dobrá hra, prosím lidi, stáhněte si hru
Přímo vpřed, ne příliš mnoho reklam. Není to zrovna mysl otupující, ale snadno se hraje
Skvělá hra, pobaví. Když si chcete jen tak zaútočit
Jakmile začnete hrát, je to velmi zábavné a návykové, ale bylo nutné vylepšit některé vybavení, které vyžaduje čas a peníze
Je to super apka ,nezabírá tolik úložiště
Vždy by to mohlo být lepší, ale pořád dobré
Od aktualizace hostince najít hru téměř nesmyslné. Zlato je nyní k ničemu, protože vše je upgradováno, ale upgrade hrdinů vyžaduje obrovské množství d diamantů. Také nový herní režim se po 15 dnech stal překážkou, protože je nyní téměř nemožné jej překonat. Myslím, že to bude brzy smazáno
Je to úžasné, ale grafika je trochu špatná
Grow Empire: Rome रणनीति ttck
Vaše vlastní jednotky jsou blokovány vašimi vlastními jednotkami. To znamená, že použijete kavalérii a velity, kavalérie nebude nasazena, dokud nebudou všichni veliti mrtví. Aktualizace: známý mechanický problém, který neumí/nevyřeší. Výsledkem je docela zpomalený pohyb jednotek. C'est la vie.
Je to dobře
HACK | MEGALEVELS. Zdroje pro GROW EMPIRE: ROME 【【ŽÁDNÉ LIDSKÉ OVĚŘENÍ】 Všechny zdroje pro GROW EMPIRE: ROME ZDARMA.
Hra je nehratelná a nudná , jednotky jsou zaseknuté a polovinu času nejsou na správném místě , žádný pokrok , jakkoli , vydělávejte peníze porážkou vln nebo kupujte vše za skutečné peníze , v určitém okamžiku se zaseknete a budete muset utrácet peníze, raději utratí 5 eur za rychlou hru, než ztrácet čas touto
Je to dobrá hra a je grindovatelná na rozdíl od jiných her, které jsem hrál.
v kolik hodin a více ks na našem trhu a také se vám na jaře nesmí chybět v šatníku a ty se máš já jsem napsal Takovej trapak ten kdo to byl ve skutečnosti to co s ním i ten rozbor atd atd vyblili na tu si ani nevím
Hra se mi líbí a proto dáwam 4 hvězdiček.
Hra nenabízí žádnou unikátní hratelnost. Reklamy jsou všude... Pokud se chystáte podat nabídku na zdvojnásobení mých peněz pokaždé, když se podívám na 30sekundový přírůstek po 30sekundové bitvě, nehrajte hned poté povinné reklamy... Je to prostě nevkus.Hra je navržena být časově náročnou reklamou a záměrně mít pomalý postup, abyste byli nuceni sledovat reklamy po každé bitvě, abyste maximalizovali pokrok. Opravdu to nestojí za váš čas.
Zamě dobrá hra doboroče ji si tu hru stáhnou když se chceš odreagovat
Docela to ujde ale je to trochu suché
Docela dobrá dá se to hrát napobaveni
Je to dobrá hra na žábití času
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie bunp
Škoda, že nejde hrát i za někoho jiného než pořád za Řím.
Miluji tuto hru, protože je to bezplatná offline strategická hra, která není tak nudná jako některé jiné mobilní strategické hry.
Hra mého dětství a pořád mě to baví
Zatím to jde bojím se dál to bude stereotyp
Dobrá hra ale nuda
Je to v pořádku, ale krystaly nestojí za to
Na chvilku zábavy
t D dz trefF4bs3xxbxrsdy v,8. Vugf e txsvd5fbfsc3sg3gw skóroval stranou sluneční špíz ğ blábolení dívka je horké přání nastavení viděno wow šlachy špinavýI nečinný
Sorry good game 100×sorry jsem se spletl jsem nevěděl že jsem dal jen 1 hvězdu/star chtěl jsem dát 5 hvězd/stars big good game!!!
Je to dobrá hra. Rozhodně zaplatíte za výhru, což je nešťastné, protože je to pěkný malý žrout času, i když ve hře toho moc není. Ceny za upgrady konkrétní jednotky se po dřívějších upgradech zčtyřnásobí, což je nepříjemné! Jste nuceni brousit nebo platit za balíčky měn (ne děkuji!) Pravděpodobně to budu hrát ještě pár dní, než to smažu.
Ze začátku hra dobra ikdyz je potom už stereotypní
Kdysi se tato hra dobře hrála, ale po určitých aktualizacích se mi nelíbí. Před aktualizací jsem si hru mohl libovolně ukládat, když přenáším telefony. Ale teď, po několika pokusech, hra resetovala můj postup. Tato hra se mi nelíbí. Je to hra plýtvající časem, která by se neměla hrát.
Hra je skvělá. Je dobře vymyšlené, že se po vlnách začne hrát tížit a začnou se měnit kmeny nájezdníků
Nic moc
Skvělá hra doporučuju a přeju aby jste si to užili.
Tato hra je skvělá, ale můžete ji prosím vylepšit
Grow Empire: Rome रणनीति ttck
Zábavnou hru kazí všudypřítomné reklamy. Škoda, že není možné koupit hru bez reklam.