Post by ecmizagathaa on Mar 6, 2022 8:55:24 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Roblox on kaotanud miljoneid mängijaid, kuna sa eemaldasid Tixi, me teame, et kui sa tahad raha, aga kui sa eemaldad tixi, siis sa lihtsalt kaotad mängijaid ja nad ei osta tavaliselt, aga kui tix oli, siis on robloxil rohkem mängijaid ja mõned inimesed ostavad ka, nii et palun võtke tix tagasi ja kui sul on rohkem raha, siis saad ka uue mängu teha okei Hüvasti! #Wewanttix #tix #Roblox #parimmäng
See mäng on üldiselt väga tore, kuid seal on probleeme.. Seal on turvaline vestlus, nii et see märgistab numbreid ja te ei saa öelda mõnda nime, näiteks Madelyn, kuna see märgib. See mäng kipub muutuma viiviseks ja ülimalt hiliseks, kuna mängus on palju mängijaid. Häkkerite leidmine on haruldane, kuid olen korra näinud häkkerit mängus Flee The Facility. Nägin häkkerit ringi lendamas ja teleportreerumas, tal oli ka päris kiire. Sa ei saanud teda kätte! Seega on 3 probleemi, mis tuleb lahendada. Täname lugemise eest!
See on huvitav sest seal on palju mänge!
Mind on häkitud enam kui 250 000 Robuxi eest, kuid väidetavalt on sama konto käivitatud ja kui ma lahkusin, oli mu Robux viinud 250 342-lt 342-le ja siis hiljem mu pass ei töötanud! Panin oma Gmaili sellesse ja kõik enne seda, kuid ometi ütles see viga või proovi uuesti! See on vastuvõetamatu, eriti sellise eduka mängu puhul! See oli suur osa minu rahast ja kõik mu perekonnad, sõbrad ja poiss-sõbrad ka!! Loodan, et saan oma kontole vastuse ja värskenduse!
Miks see on nii hale mäng et sit hübamine😡
Se on muidu hea mäng ,aga miks see vajab uuendamist.MIKS??
Kuidas installida Roblox - Entsüklopeedia - 2022 - Immyt
Väga lahe mäng isegi sain rubuxe!
Roblox: parimad rollimängud - Goodreads
Äge aka lääg on
Mulle meeldib see, saate muuta oma avatari ja kohtuda uute sõpradega, ma hakkasin esimest korda mängima 2019. aastal ja see muutus aina naljakamaks, soovitasin seda isegi oma õele, nii et jätkake samas vaimus 🤠👍
See on tõesti hämmastav, lõbus, sotsiaalne ja meelelahutuslik mäng 🎮, minu suur mängib seda minuga kogu aeg sõna otseses mõttes ainult natukene mängu hoidmine on häkkimine ja muu, kuid mu e-post on kinnitatud, nii et tehniliselt olen ma üsna turvaline, aga jah , Jätka samas vaimus!!!
Kui mingi riietus bannitakse siis võiks robuxi tagasi ka anda.MÕELGE OMETI INIMENE
Väga hea lihtsalt!
Pole paha
See mäng on hämmastav, seal on igasuguseid minimänge ja saate luua oma tegelaskuju, ma armastan seda mängu, see ei tööta minu jaoks praegu, kuid ma üritan näha, mis toimub, kuid see mäng on andnud sellele 5 hinnangu
Vajab rohkem mobiilimänge ka VÄGA HALB MODERATSIOON JA LIIGA KÕRGE GRAAFIKA
Kahjuks pean desinstallima. Ma ei saa ühegi mänguga liituda, ilma et see mind koheselt katkestaks. See teeb seda igas mängus, mida proovin mängida. Ma ei tea, miks. Olen mänginud erinevatel seadmetel ja sain samad tulemused. Tegin pärast desinstallimist isegi teise konto ja sain samad tulemused. Mängisin mobiilse andmeside ja erineva wifi kaudu ning sain samad tulemused.
See on hea mäng, ainuke asi on see, et kui sa oma kontole sisse logisid, ilmus tüütu kinnitus ja ei lasknud mind oma kontost läbi, vahetan parooli oma e-posti kasutades, kuid tüütu kinnitus ilmus ja ei lubanud mina jälle, palun paranda see asi
Lahe🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Mul ei õnnestunud täna rakendust avada ja süsteemis on ikka veel mitmeid vigu ja tõrkeid, mis takerduvad objektidesse, inimesed jooksevad kokku serverites ja täna pole isegi võimalik rakendust avada, mis on tõeline pettumus.
Tere, Roblox Corporation. Ma tõesti armastan seda mängu, kuid ainus probleem on see, et kui ma proovin sisse logida ja parooli sisestada. See ütleb, et mul on Google Smart Lock sisse lülitatud, kuigi mul pole isegi Google Smart Lock sisse lülitatud, ja mõnikord ütleb see ka, et minu Interneti-ühendus on nõrk, kuigi mu Interneti-ühendus on tõesti tugev. Palun parandage see probleem niipea kui võimalik! Aitäh ja head päeva jätku!
Ütleksin, et roblox on kõige populaarsem mäng, mida ma kunagi näinud olen, sest ühes mängus on nagu hulk inimesi, kõige rohkem meeldib mulle robloxi juures see, et saad palju erinevaid sõpru ja minu jaoks on see uskumatult üllatav. et nad saavad lihtsalt panna suure põlvkonna inimesi liituma ja mängima erinevat tüüpi mänge ning me peaksime põlvkonda suuremana hoidma, et saaksime sellest rakendusest saada suurima perekonna, ja ma arvan, et peaksite selle rakenduse alla laadima, et meie perega liituda.
See on parim lastele mõeldud võrgumäng, kuid ainus asi, mida nad peavad lõpetama, on võrgus tutvumine! aga praegu on rakendus SUPER!! Kuid mõnikord, kui mul on WiFi sees, ei lase mul kunagi mänguga liituda ja kui ma seda värskendan, ei tööta see minu jaoks kolm tärni...
Mõned mängud on säravad, aga sina
ma ei laadiks seda mängu teie asemel alla, seal on palju häkkereid ja tundub, et arendajad ignoreerivad seda. ja ka juhtimispaigutus on kõige hullem
Roblox ایڈونچر upc
ROBLOX Pimepakk W10 · JAZWARES ROBLOX Celebrities 8 cm figuur W5 · ROBLOX 8 cm figuur W9 · ROBLOX 8 cm figuur W7 · ROBLOX Figuur W10 · JAZWARES ROBLOX Figuuri
Nc ma sain lisatasu pettuse
Tixe pulk
King of Avalon: Dominion কৌশল leu
Roblox Avontuur szk
Varem meeldis see mäng, kuid uus värskendus muutis iga mängu viivituse ja põhjuseta on liiga palju vigu🙁
Ma ei saa seda mängu mängida ilma, et see ilma põhjuseta kokku jookseks, see on hea, mänge on palju, kuid tunni või kahe tunni pärast muutub see igavaks
See on nõme
Roblox on saadaval arvutitele (Windows ja Mac OS X) ja mobiilseadmetele (iOS ja Android). Sellest artiklist saate teada, kuidas seda kõigisse nendesse
Roblox ایڈونچر upc
Roblox Приключенски bhv
See on hea, kuid selles pole häid mänge
Roblox, kus minu robux on esmaklassiline
Jah, see on tore mäng, AGA VEAD ON MEELDE tüütu, NAGU 80 ROBUXI OSTAN JA SEE EI TULNUD VÄLJA JA KUI TE EI SAA OMA SIIS Ekraani pöörata! JA LÕPETA OMA MÄNGU RIKKIMINE Ma tahan sind lihtsalt lämmatada
Mitme mängijaga mängud Androidile - Android Pop ▷➡️
Seee on parim mäng mis mängida seal saab oma avatari teha miljon mängu mängida väga hea
Minu täielik arvamus robloxi kohta on, et see on ülehinnatud. Enamik mänge on ülehinnatud, liiga palju inimesi mängib neid ja seal on nii palju muid mänge, mis on peidetud ja on nii head, kuid vaevalt keegi neid mängib. Inimesed muudavad mängud ebaausaks petmise, meeskonnatööga ja teised muutuvad ülemeelikuks. Teine mäng on võidu eest tasuline ja serveriühendus katkeb palju. Mäng on kõige halvemas seisus ja kui nad midagi ei tee, on see mäng surnud. Nüüdsest ja edaspidi mängin teisi mänge.
Täiesti sittt eriti lemmikloomasimulaator
Mulle meeldib see mäng nii väga, seal on palju mänge, saame sõpradega mängida ja palju muud teha, kuid ainult üks asi on robux, kas saate seda natuke odavamaks muuta? See on kallis, ma ei saa seda endale lubada ja kas saate ka muid keeli lisada ja kui me robux'i ostame, saame keelt vahetada ja robuxi hind on ka muu riigi raha puhul sama, ma elan Indoneesias ja see on üsna kallis, kui te paranda see, ei anna 5 tärni